Comandă la: 0268 - 440028

Luni - Vineri: 07:00 - 15:00

Cumpărare și livrare

Plata se face preferabil prin ordin de plată. Plata în numerar către curier la livrare (ramburs) este de asemenea posibilă pentru produse simple. Pentru execuţii cuprinzătoare vă oferim şi plata în leasing cu condiţii avantajoase. 

Contul nostru: RO75BACX0000003009578003 la Banca Unicredit Ţiriac Braşov.

Timpul de livrare se stabileşte înainte de preluarea comenzii, în funcţie de complexitatea produselor solicitate. 
Ne străduim întotdeauna să livrăm în cel mai scurt timp posibil. 

Pompe de transfer, debitmetre, piese de schimb şi echipamente standard
Dacă sunt pe stoc şi avem confirmarea plăţii, expedierea se face de regulă în aceeaşi zi prin FAN Courier sau prin alt serviciu de curierat rapid. Dacă trebuie procurate, vă comunicăm un timp aproximativ de livrare pentru fiecare caz în parte.

Distribuitoare de carburant şi execuţii speciale
Întrucât aceste echipamente sunt produse special, vă rugăm să luaţi în calcul o durată rezonabilă de aprovizionare şi execuţie. Toate informaţiile necesare vă sunt comunicate înainte să daţi comanda. Este posibil să avem pe stoc ansamblurile solicitate, caz în care timpul de livrare se va scurta considerabil. Livrarea se face de către noi, preferabil în momentul când beneficiarul este pregătit pentru punere în funcţiune.

Staţii complete, staţii mobile şi proiecte ample
Toate detaliile lucrării sunt stabilite în faza de planificare. Timpul de execuţie variază între 30 - 60 zile, în funcţie de disponibilitatea materialelor, urgenţa proiectului şi data achitării avansului.

Puteţi trimite o comandă la 0268 - 440028, office@famielectronic.ro sau folosind formularul de contact, iar noi vom lua rapid legatura cu dumneavoastră.