Comandă la: 0268 - 440028

Luni - Vineri: 07:00 - 15:00

Distribuitor FamiElectronic

[Contactati-ne pentru un pret]

Comandă telefonic: 0268 - 440028

Soluţii personale

Autorizaţii şi certificate

Modalităţi flexibile de plată

Livrare rapidă

Descriere

CEL MAI UȘOR MIJLOC PENTRU A REDUCE NOXELE VEHICULELOR GRELE

Tehnologia SCR (reducere catalizator selectivă) ajută la respectarea limitelor pentru emisii poluante de oxid de azot la vehicule grele, în conformitate cu legislaţia Euro 4 şi Euro 5. Alimentarea vehiculelor cu AdBlue este un proces simplu şi ajută la ocrotirea naturii. 

Toti marii fabricanţi de autocamioane au integrat procesul SCR în modelele oferite. Vehiculele sunt deja în circulaţie, iar Uniunea Europeană promovează activ utilizarea AdBlue. 

AdBlue este o marcă înregistrată a Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA) şi reprezintă compusul chimic AUS32 (soluţie apoasă de uree 32.5%), un amestec de uree pură în apă demineralizată. Produsul rezultat este non-toxic şi uşor de manevrat, dar coroziv pentru anumite metale, drept pentru care trebuie stocat şi alimentat prin echipamente speciale. Puritatea lichidului este esenţială pentru buna funcţionare a vehiculului. 

Dispenserul Euro 1000 VI AdBlue se comportă precum un distribuitor clasic de carburant, are debit comparabil şi dispune de un pistol special pentru racordare la rezervorul AdBlue al vehiculului. Poate fi instalat în staţii comerciale sau pentru uz intern, unde se conectează la sistemul de gestiune software. 

Dispenserul livrează produs la 40 l/min şi funcţionează chiar şi în condiţii severe de vreme (-20 la +55 °C). 

Pentru un autocamion obişnuit, consumul AdBlue corespunde la 3-5% din consumul diesel.

 

Producem, la comandă, stații mobile de distribuție AdBlue cu capacitatea de 6000l, echipate cu distribuitor certificat MID.  De asemenea aceste rezervoare pot fi echipate si cu pompă de alimentare flote sau pentru consum propriu. Stațiile respectă toate normele în vigoare. În varianta de echipare completă ele dispun de sondă electronică de nivel, limitator umplere rezervor, sistem de încălzire rezervor și pompă, pompă de alimentare metrologică cu certificare MID.
Prețuri de producător.