Comandă la: 0268 - 440028

Luni - Vineri: 07:00 - 15:00

Sonde de nivel GENIUS

[Contactati-ne pentru un pret]

Comandă telefonic: 0268 - 440028

Soluţii personale

Autorizaţii şi certificate

Modalităţi flexibile de plată

Livrare rapidă

Descriere

Sondă de nivel GENIUS
Kit compus din afișaj digital, furtun 10m, cu posibilitate de extindere până la 50m, greutate care coboară furtunul in rezervor, presetupă de intrare în rezervor. Poate fi montat pe rezervor din metal.Înalțimea maximă măsurabilă este de 4m


Sonda de nivel GENIUS este un dispozitiv electronic pentru măsurarea lichidului din rezervoare. Măsoară nivelul prin crearea unei presiuni printr-un furtun coborât în rezervor. Afișajul dispune de tastatură, de unde se fac setările necesare pentru afișarea corectă a cantității. Tensiuea de alimentare este de 230V/5A. Furtunul are lungimea de 10m cu posibilitatea extinderii până la 50m. Afișajul electronic indică înălțimea  (mm sau inchi), volumul (litri sau galoni), procentul de umplere.

GENUS GSM este un modul care se conectează la sonda de nivel, putând să gestioneze până la 8 rezervoare. Configurația sistemului constă în trimiterea de mesaje codate pe telefonul mobil,cod care corespunde pentru  alarmă de nivel minim-maxim și nivelul instantaneu de lichid din bazin. De asemenea  se poate seta să transmită la o dată predefinită câtre un număr de telefon dorit informații legate de cantitatea lichidului din rezervorul la care este conecta.
 
Legare sondă de nivel la calculator
 
Legarea la calculator se face cu ajutorul unui convertor usb sau un convertor ethetrnet cu conectare prin internet.
La un singur convertor de pot lega până la 16 bazine.Sistemul de monitorizare prin legare la calculator al rezervoarelor  permite vizualizarea unor rapoarte și diagrame la diferite intervale de timp, precum și în timp real al cantității măsurate.