Comandă la: 0268 - 440028

Luni - Vineri: 07:00 - 15:00

Staţii pentru aviaţie

Rezervor inox, echipament livrare anticoroziv, eliminare apă.
AVIZATE AACR, RACR-AD-ACAA/2009
[Contactati-ne pentru un pret]

Comandă telefonic: 0268 - 440028

Soluţii personale

Autorizaţii şi certificate

Modalităţi flexibile de plată

Livrare rapidă

Descriere

REZERVORUL

Capacități începând de la 920l până la 30.000l cu perete simplu, rezervorul este confecţionat din tablă inox cu grosime 3-6mm, sudat prin proces TIG şi netezit la îmbinări pe ambele feţe. Este fixat pe o cuvă de retenţie construită la 100% din volumul reţinut. Are o înclinaţie de 3% către valva de eliminare a apei. Racordurile şi instalaţia de livrare sunt de asemenea din oţel inoxidabil, inclusiv valva de protecţie la supraplin şi filtrul.

Pompa de transfer

Pompa cu debit mărit Fill Rite 701 sau AG-600 (230V/12V/24V, 50-70 litri/min) este certificată EX şi echipată cu contor mecanic, filtru şi supapă de sens. Carcasa (opțional inox) cu cheie oferă protecţie suplimentară împotriva intruziei şi impotriva condiţiilor de vreme. Confecţionată din fier forjat şi tratată anti-coroziune.

 

Echipamentul de livrare

Furtunul K2-C de mare rezistenţă poate fi utilizat pentru toate tipurile de carburant de aviaţie. Este antistatic şi rezistent la abraziune, cu o bandă fluorescentă pe întreaga lungime pentru vizibilitate pe timp de noapte. 

Lungimea furtunului este în funcție de nesitatea clientuluii şi se poate înfăşura pe un tabur autoretractabil (opțional inox). 

Pistolul ZVA 25 Slim Line pentru aviaţie are împământare, microfiltru la intrare şi capac de cauciuc. 

Unitatea de filtrare racordată la pompa de transfer poate găzdui elemente adecvate pentru eliminarea impurităţilor şi/sau pentru dehidratarea carburantului livrat.

 

 

Indicatorul de nivel

Rezervorul vine echipat standard cu o riglă gradată din aluminiu pentru citirea nivelului de carburant. Opţional poate fi instalat un indicator cu plutitor magnetic, afişare electronică locală (înălţime lichid, volum rămas absolut şi procentual, densitate produs) şi conectare la PC. Indicatorul este confecţionat din oţel inox şi certificat EX.
 

Certificat de autorizare

 Societatea noastră îndeplinește toate condițiile și reglementările cerute de AUTORITATEA AERONAUTICĂ CIVILĂ ROMÂNĂ, pentru fabricarea și echiparea rezervoarelor și stațiilor mobile de combustibil pentru alimentarea cu combustibil a aeronavelor mici (la pistol). Lucrând sub atenta supraveghere a Autorității, suntem motivați și obligați în acelasi timp să punem accent în primul rând pe calitatea produselor. Toate produsele sunt atent verificate în timpul procesului de fabricație precum și în stadiu finit.
Datorită perseverenței și al calității cu care construim aceste stații,am obținut o extindere de domeniu pentru proiectare și execuție echipamente cu capacitatea maximă de 35MC pentru stocare-livrare combustibil la aeronavele mici.
 

Stații mobile închise pentru JET-A1 șI AVGAS

Stațiile sunt echipate în conformitate cu legile în vigoare, sunt închise cu panou ignifug având în echipare sistem detecție gaze și sistem de stingere incendii. Capacitățile veriază în funcție de cerințele clientului și pot ajunge până la 35MC, conform autorizației de care dispune firma noastră de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Există trasee separate de descărcare și de încărcare cu filtru monitor la alimentare aeronave și cu filtru separator la descărcare din cisternă. La capitatea de peste 20MC absorbția se face prin braț flotant. Rezervorul de purjare de 50l este construit în circuit închis cu rezervorul mare,  acesta se purjeză cu ajutorul unei pompe de mână. Dacă carburantul din rezervorul de purjare respectă toate caracteristicile cerute acesta se trimite înapoi în rezervorul principal cu o altă pompă de mână printr-un filtru separator de apă.
 

Stații mobile cu acoperiș pentruJET-A1 șI AVGAS

Stațiile sunt echipate în conformitate cu legile în vigoare. Rezervorul este în cuvă de retenție și dispune de un acoperiș ușor pentru protejarea de razele soarelui și intemperii Capacitățile veriează în funcție de cerințele clientului și pot ajunge până la 35MC, conform autorizație de care dispune firma noastră de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Există trasee separate de descărcare și de încărcare cu filtru monitor la alimentare aeronave și cu filtru separator la descărcarea din cisternă. La capitatea de peste 20MC absorbția se face prin braț flotant. Rezervorul de purjare de 50l este construit în circuit închis cu rezervorul mare,  acesta se purjeză cu ajutorul unei pompe de mână. Dacă carburantul din rezervorul de purjare respectă toate caracteristicile cerute acesta se trimite înapoi în rezervorul principal cu o altă pompă de mână printr-un filtru separator de apă.